Nätverk

Produkter

Trådlösa nätverk

nLogic levererar trådlösa nätverkslösningar drivna av AI som revolutionerar administration, säkerställer optimal prestanda och ger värdefulla insikter om användarnas upplevelser.

Användarens upplevelse i fokus

Trådlösa nätverk handlar inte längre om att ge kunder, besökare och användare tillgång till internet. En stabil internetuppkoppling idag är en förväntan snarare än en önskan, och kvaliteten på trådlösa nätverk definieras istället av varje användares upplevelse.

 

nLogic levererar lösningar som utformats för att uppfylla slutanvändarnas förväntningar i dagens digitaliserade samhällen genom att leverera ett optimerat trådlöst nätverk – snabbt, effektivt och utan ansträngning.

 

brukeropplevelse-wifi-studenter
trådløse-nettverk-administrasjon

Enklare vardag för IT-avdelningen

Problemlösning, underhåll och felsökning kan vara en mycket tidskrävande process. Dessutom är det också en utmaning att hålla reda på användarnas upplevelse av nätverket.

 

nLogic tillhandahåller trådlösa nätverkslösningar som utnyttjar artificiell intelligens, maskininlärning och automatisering för att förenkla IT-avdelningens vardag och förbättra nätverkseffektivitet, förutsägbarhet och skalbarhet. Skräddarsydda dashboard ger en komplett översikt över ditt nätverk. Arbete kan göras var som helst och när som helst. Till exempel kan antalet utryckningar till olika platser minskas. Samtidigt får du tillgång till djupgående analyser och värdefulla insikter.

 

 

Skapt for framtiden

Trådlösa nätverk underlättar mycket av den enorma tekniska utvecklingen vi ser omkring oss i samhället, och är idag mer kritiska för näringslivet än någonsin tidigare. Ändå har själva nätverkslösningarna haft liten utveckling under det senaste decenniet, och vi ser att många av de traditionella trådlösa nätverkslösningarna har en komplex arkitektur och höga kostnader i samband med drift och underhåll.

nLogics lösningar bygger på teknik som gör både nätverkets arkitektur och drift mindre komplex. Den AI-drivna plattformen som används har förenklat vardagen för många av våra kunder, som Bonnier News i Sverige och norska Realfagsgymnas .

Manuella uppgifter som kan vara både tidskrävande och tråkiga är automatiserade, vilket innebär att risken för mänskliga fel minskar. Viktigast av allt är att det system vi använder är utformat för att hantera framtidens utmaningar, i en värld där allt fler enheter är anslutna till nätverket.

 

Våra teknikpartners

Nlogic är en partner med expertis som ställer höga krav på våra utvalda teknikpartners. Vi är en Elite partner till ansedda Juniper Networks, som erbjuder trådlösa nätverkslösningar från deras dotterbolag Mist Systems. Mist är en pionjär inom molnadministrerade trådlösa nätverk som drivs av AI, och utsågs nyligen till ledare i Gartners prestigefyllda Magic Quadrant.

 

Därför bör du välja trådlöst nätverk från nLogic

Vårt erfarna team har kompetens inom design av trådlösa nätverk, både för inom- och utomhusbruk, anpassade till den enskilda platsen. Vi bistår ditt IT-team både i förväg och efter installationen, och anpassar nätverksinställningen utifrån dina behov.

nLogic erbjuder:

  • Tillförlitliga och stabila lösningar utformade för optimala användarupplevelser
  • Molnbaserad administration som förbättrar effektivitet, förutsägbarhet och skalbarhet.
  • Framåtblickande och unika felsökningsverktyg som förenklar åtgärder, felsökning och problemlösning.
  • Skräddarsydda dashboards som ger nödvändig synlighet för att göra djupgående analyser och värdefulla insikter.
  • AI-drivna lösningar skapade för framtidens behov, utmaningar och möjligheter.
Tobias Carlsson
För frågor kontakta:
Tobias Carlsson
KAM nLogic
M: +46 (0)70-533 0836
E: tobias.carlsson@nlogic.se