DDoS-skydd

Skydda nätverksinfrastrukturen mot DDoS-attacker automatiskt på några sekunder, i realtid.

Varför du behöver DDoS-skydd

Med utvecklingen av 5G och IoT-enheter har trafiken ökat markant, vilket gör att det finns fler osäkra enheter som hackare kan angripa. DDoS-skydd hjälper dig genom att identifiera och filtrera bort skadlig trafik innan den når din webbplats, tjänst eller enhet. Med DDoS-skydd direkt i nätverksinfrastrukturen kan du blockera och förhindra attacker på sekunder snarare än minuter.

Skydda dig mot DDoS-attacker i realtid

Våra experter hjälper dig med DDoS-skydd av din nätverksinfrastruktur. Vi hjälper dig att hitta rätt teknik för dina behov, oavsett vad du har i din befintliga infrastruktur.

DDoS-skydd med Juniper Networks

Upptäck och mildra DDoS-attacker i realtid. Vår teknikpartner Juniper Networks har utvecklat ett nytt försvar mot DDoS-attacker i realtid som automatiserar ditt DDoS-skydd.

DDoS-skydd med A10 Networks

Thunder TPS, som är ett DDoS-skydd från A10 Networks, ger skalbart och automatiserat skydd för att upptäcka och förhindra attacker. Lösningen bygger på AI och arbetar kontinuerligt för att utveckla ditt skydd genom att skapa svartlistor mot skadliga IP-adresser.

Så skyddar du din organisation mot DDoS-attacker

Har du frågor om DDoS-skydd?

Fyll i formuläret för att kontakta oss. En av våra experter kommer att kontakta dig via e-post.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Vill du ha de senaste nyheterna från oss? Anmäl dig till vårt nyhetsbrev för att få de senaste nyheterna om våra lösningar och inbjudningar till våra evenemang