Segment Routing

Förenkla hanteringen av nätverk med flera domäner och förbättra upplevelsen för slutanvändarna.

Vad är segment routing?

Segment routing är en nätverksteknik som ger flexibilitet och effektivitet vid routning av datapaket genom nätverk, och det finns flera anledningar att implementera segment routing i ditt eget nätverk. I takt med att innehåll och applikationer flyttas till molnet ökar efterfrågan på bandbredd och förväntningarna på användarnas upplevelsekvalitet (QoE) når nya höjder.

Optimerad prestanda och kontroll

Vi förstår vikten av en tillförlitlig och effektiv nätverksinfrastruktur. Med vår expertis kan vi hjälpa dig att omvandla ditt nätverk för bättre prestanda, optimerat resursutnyttjande och ökad kontroll.

Segment routing för service providers

Bredbandsleverantörer behöver en transportnätslösning som ger större kontroll, flexibilitet, applikationsmedvetenhet och förenklad trafikhantering för deras nät. Detta gör det möjligt att möta efterfrågan på ett enklare och billigare sätt, samtidigt som användarupplevelsen förbättras. Vi hjälper bredbandsleverantörer med segment routing i samarbete med våra teknikpartners.

Segment routing för enterprise

Företag kan ha flera anledningar till att implementera segment routing i sina nätverk. Segment routing är en nätverksteknik som ger flexibilitet och effektivitet vid routing av datapaket genom nätverken.

Lösningar för segment routing

Tillsammans med Juniper Networks erbjuder vi segmentrouting för tjänsteleverantörer och andra organisationer. Genom routrar från Juniper Networks stöds segmentrouting i både MX- och PTX-routrar.

Har du frågor om Segment Routing?

Fyll i formuläret för att kontakta oss. En av våra experter kommer att kontakta dig via e-post.