Robusta, effektiva och säkra lösningar för dina behov och din budget

Våra konsulter har lång erfarenhet och god förståelse för datacenter, med expertis inom nätverk, säkerhet, moln, virtualisering, backup, servrar och lagring.

Datacenter

Vi hjälper våra kunder att förenkla och modernisera sina datacenter. De lösningar vi erbjuder bygger på samma principer som många av de stora molnleverantörerna använder i sina datacenter. Resultatet blir betydande tidsbesparingar, lägre IT-kostnader och en möjlighet att lägga grunden för digitalisering och affärsutveckling.

Din partner för datacenter

Med vår spetskompetens och utvalda teknikpartners hjälper vi dig att effektivisera ditt datacenter och hantera infrastruktur, applikationer och data.

Som din partner är vi fast beslutna att leverera en komplett lösning baserad på vår gedigna expertis. Vårt fokus är att leverera:

  • Vara din partner och supporter genom hela processen, från planering till support.
  • Vi ser våra kunder, du försvinner inte i mängden med oss.
  • Vi levererar kvalitet, inte kvantitet.
  • Vi ger dig personligt stöd från någon som känner dig.

Backup as a service

Backup as a service (BaaS), eller backup outsourcing, är en tjänst för säkerhetskopiering och återställning av data. Tjänsten överför ansvaret för din organisations data till en professionell leverantör, som hanterar de processer som krävs för att lagra, skydda och återställa data. Outsourcing av säkerhetskopiering har många fördelar, bland annat kostnadseffektivitet, skalbarhet, bättre säkerhet, snabbare återställningstid och användarvänlighet.

Våra partners inom datacenter

Juniper Networks logo.
Nutanix logo.
Rubrik logo.

Har du frågor om datacenterlösningar?

Fyll i formuläret för att kontakta oss. En av våra experter kommer att kontakta dig via e-post.