Subscriber management

Förenkla processen för att hantera och hantera anslutningar till nätverket för enskilda användare och abonnenter.

Vad är Subscriber Management?

Subscriber Management hanterar abonnenternas åtkomst för autentisering, skapande, aktivering och avaktivering av tjänster. Lösningen stöder både CLI och AAA-baserad konfiguration (Radius) för abonnenter och när utökad abonnenthantering är aktiverad hanterar den all trafik (DHCP, PPP, PPPoE, L2TP och dynamiskt VLAN).

Broadband Network Gateway

Broadband Network Gateway (BNG) är en accesspunkt där abonnenten ansluter till bredbandsnätet. Med en BNG kan en tjänsteleverantör effektivt hantera abonnenter med åtkomstkontroll och hanteringsfunktioner som autentisering, auktorisering, adresstilldelning och säkerhet.

Fördelar med att använda BNG

  • Accesspunkten för BNG utför ingen frånkoppling, utan kommunicerar med en AAA-server.
  • Olika abonnenter kan erbjudas olika onlinetjänster, vilket gör det möjligt för en Service Provider att anpassa bredbandspaketet till varje enskild kund.

Broadband Network Gateway arkitektur

Med Juniper Networks subscriber management får du förbättrad abonnenthantering som ger ökad skala och prestanda när du konfigurerar och hanterar dynamiska gränssnitt och tjänster för abonnenthantering.

Vill du ha mer information om subscriber management?

Fyll i formuläret för att kontakta oss. En av våra experter kommer att kontakta dig via e-post.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Vill du ha de senaste nyheterna från oss? Anmäl dig till vårt nyhetsbrev för att få de senaste nyheterna om våra lösningar och inbjudningar till våra evenemang