Lokalt nätverk (LAN)

Vi hjälper dig att planera, utforma, implementera och optimera nätverk.

Lokalt nätverk (LAN)

Lokala nätverk spelar en viktig roll i dagens moderna infrastruktur och gör det möjligt att dela information, resurser och tjänster på ett effektivt och säkert sätt. Våra nätverkskonsulter har lång erfarenhet av att bygga lokala nätverk för små och stora organisationer och fokuserar alltid på att utforma tillförlitliga, säkra och skalbara nätverk som är användarvänliga och enkla att använda.

Expertis inom nätverk

Våra nätverkskonsulter är branschledare med över 15 års erfarenhet av att planera, bygga och optimera nätverk i Norden. Vi designar och bygger kompletta och skräddarsydda lösningar för tjänsteleverantörer och organisationer inom privat och offentlig sektor.

Vi hjälper dig från start till support

Vi erbjuder säkra, automatiserade och skalbara nätverkslösningar som hjälper dig att bygga ditt nya, moderniserade nätverk, optimerat för ditt företag eller dina affärsbehov. Vi har noggrant utvalda partners och erfarna konsulter med spetskompetens.

Våra partners inom nätverksteknik

Juniper Networks logo.

Vi är en Juniper Elite Plus-partner

För nya och befintliga Juniper Networks-kunder innebär denna toppartnernivå att vi har den högsta nivån av expertis och kunskap inom nätverk, routing och säkerhet, med en unik förståelse för Juniper Networks lösningar och ett unikt serviceerbjudande skräddarsytt för den norska marknaden.

Juniper Networks är en innovativ tillverkare av nätverksteknik med fokus på automation, skalbarhet och öppna standarder. Många av världens största och mest komplexa datacenter, telekomoperatörer och affärskritiska nätverk har valt att bygga sin infrastruktur med Juniper Networks.

Har du frågor om nätverk och våra lösningar?

Fyll i formuläret för att kontakta oss. En av våra experter kommer att kontakta dig via e-post.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Vill du ha de senaste nyheterna från oss? Anmäl dig till vårt nyhetsbrev för att få de senaste nyheterna om våra lösningar och inbjudningar till våra evenemang