Optiska nätverk

Vi levererar öppna och disaggregerade optiska (DWDM) nätverkslösningar som är optimerade för densitet, effektivitet och enkelhet vid installation.

Dagens höga krav

Företag, statliga organisationer, moln och tjänsteoperatörer efterfrågar branchledande ekonomi och prestanda i innovativa optiska nätverkslösningar som snabbt kan skalas upp i kapacitet, accelerera serviceinnovation och automatisera nätverksdrift.

Möta växande behovet för datakapacitet

Kapaciteten i en optisk fiber är stor och att använda endast en optisk signal per fiber blir idag en dyr lösning som inte möter det ständigt växande behovet på mer datakapacitet. För att mer effektivt utnyttja dom stora bandbreddsresurserna optisk fiber medför används en optisk fiberkommunikationsteknologi som heter DWDM (Dense Wavelength Division Multiplexing). DWDM ökar bandbredd i existerande fibernät genom att kombinera och transportera multipla signaler samtidigt via olika våglängder.

Vi är din expertpartner för optiska nätverk

Vi har spetskompetens inom optiska nätverkslösningar och flera av våra experter har direkt erfarenhet från produktleverantörer.
Vår expertis inom design, teknikområdet och tjänster hjälper våra kunder att lösa sina utmaningar.

Vi kan XR-optik

Vår expertis inom Infinera XR-optik ger oss en unik position för att leverera skräddarsydda nätverkslösningar av högsta kvalitet. Vi har en djup förståelse för hur Infineras banbrytande teknik kan optimeras för att uppnå oöverträffad prestanda. Vårt engagemang för att tillhandahålla skräddarsydda lösningar innebär att vi tar hänsyn till varje kunds specifika behov och mål. Med ett team av experter på optiska nätverk kan vi hjälpa ditt företag med den senaste tekniken från Infinera.

Varför välja oss för optiska nätverk

Spetskompetens inom design
Djup produktkunskap
Komplett portfölj tjänster
Nära samarbete

Infinera Gold Partner

Vi är Gold Partner till Infinera och är den återförsäljare och systemeintagratör som besitter den bredaste kompetensen på Infineralösningar och optiska nätverk i Norden. nLogic är dessutom Infinera’s Master Reseller i Norden, vilket innebär att vi agera som Value Added Distributor (VAD) och stöttar andra återförsäljare med lösningar till sina slutkunder.

Smartoptics

Vi är återförsäljare för Smartoptics och erbjuder optiska transceivrar och automatiserade open line-system för DCI (Datacentre Interconnect).

Våra teknikpartners inom optiska nätverk

Har du frågor om optiska nätverk?

Fyll i formuläret för att kontakta oss. En av våra experter kommer att kontakta dig via e-post.

Hampus Näslund

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Vill du ha de senaste nyheterna från oss? Anmäl dig till vårt nyhetsbrev för att få de senaste nyheterna om våra lösningar och inbjudningar till våra evenemang