Säkerhet beror på bra lösningar

Vi hjälper våra kunder att skapa säkra infrastruktur-, nätverks- och datacenterlösningar. Vårt mål är att du ska kunna känna dig trygg med att dina tjänster är tillräckligt skyddade.

Förebygga, upptäcka och återställa

Säkerhet är beroende av människor och teknik, vilket i praktiken innebär att man måste förstå hur användare, kunder och applikationer får tillgång till data och hur enheter konfigureras.

Interaktion mellan människor och teknik

Vi hjälper dig att etablera bra säkerhetslösningar för infrastruktur, nätverk och datacenter. Våra medarbetare har den kompetens och erfarenhet som krävs för att förse din organisation med rätt säkerhetslösningar som är enkla att använda, uppdatera och automatisera. Genom våra teknikpartners hjälper vi dig att hitta lösningar och tjänster som enkelt kan anpassas efter dina behov.

Säker nätverksinfrastruktur

Skydda ditt nätverk, verifiera datatrafik och inspektera behörig trafik för att upptäcka sårbarheter. Vi hjälper dig att hitta rätt teknik för att möta dina utmaningar. Tillsammans bygger vi upp er säkerhetsarkitektur och ser till att er organisation kan förebygga och upptäcka säkerhetshot.

Brandvägg

Ha full kontroll över applikationer, användare och innehåll utan att sakta ner. Enbart teknik är inte tillräckligt, vi är din sparringpartner hela vägen, från installation till underhåll.

Backup och recovery

Vi hjälper dig att skydda organisationens viktigaste data mot ransomware-attacker och andra oönskade händelser. Ta full kontroll över säkerhetskopiering och återställning av data med våra lösningar för säkerhetskopiering och återställning.

Security Operations Center

Ett Security Operations Centre (SOC) övervakar och hanterar IT-säkerhetsincidenter 24/7. Med en SOC-tjänst från oss får du snabb och personlig support från ledande säkerhetsexperter.

Våra teknikpartner inom säkerhet

Har frågor om våra säkerhetslösningar?

Fyll i formuläret för att kontakta oss. En av våra experter kommer att kontakta dig via e-post.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Vill du ha de senaste nyheterna från oss? Anmäl dig till vårt nyhetsbrev för att få de senaste nyheterna om våra lösningar och inbjudningar till våra evenemang