Out of Band Management

Vill du upprätthålla drifttid på ditt nätverk 24/7? Med out of band har du alltid säker åtkomst till dina nätverksenheter.

Vad är out of band management?

Out of band management (OOBM) är en metod för att hantera och styra nätverksenheter som är offline. Med out of band-hantering har du fjärråtkomst via 4G/LTE eller 5G som kan användas för att starta om enheter. OOBM ger administratörer möjlighet att övervaka, konfigurera, felsöka och hantera enheter även när nätverket är nere eller inte tillgängligt.

Varför behöver ni out of band management?

Inget företag har egentligen råd med ett nätverksavbrott, men ju mer omfattande nätverket är, desto större är risken att det inträffar. Företag med kritiska nätverk kan säkerställa drifttid dygnet runt med fjärråtkomst via en sekundär anslutning.

Är du osäker på om Out of Band Management är något du behöver för ditt nätverk? Ladda ner pdf:en för att läsa mer om OOBM.

Vad är kostnaden för ett avbrott i nätverket?

Ett robust nätverk är avgörande för nästan alla organisationers framgång. När det inte är tillgängligt sjunker produktiviteten, verksamheten påverkas ekonomiskt och ryktet kan bli lidande.

En rapport från Opengear avslöjar den verkliga kostnaden för organisationer i händelse av ett nätverksavbrott. Ladda ner pdf-filen nedan.

Vi hjälper dig med out of band management

Våra experter hjälper dig att upprätthålla drifttid dygnet runt om dina nätverksenheter är avstängda, i viloläge eller på annat sätt otillgängliga.

I samarbete kartlägger vi dina behov så att du alltid har tillgång till viktiga IT-resurser, som routrar, switchar, brandväggar, servrar, ström och lagring.

När nätverksenheter finns på andra platser, i kontrollerade serverrum eller när administratören befinner sig någon annanstans behöver de ett säkert sätt att fjärråtkomst till USB, RS232 eller Ethernet-konsolhanteringsporten på alla enheter i nätverket.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Vill du ha de senaste nyheterna från oss? Anmäl dig till vårt nyhetsbrev för att få de senaste nyheterna om våra lösningar och inbjudningar till våra evenemang