Nätverk

Effektiva nätverkslösningar som ger snabb, säker och tillförlitlig åtkomst för tjänster som trådlösa nätverk, molnbaserade och virtualiserade tjänster:

Vi hjälper dig med nätverksbyggande

Vi erbjuder säkra, automatiserade och skalbara nätverkslösningar som skräddarsys efter dina behov.
Genom ett nära samarbete är vi ditt stöd, din diskussionspartner och din extra kapacitet för att hjälpa dig att utforma, implementera och optimera ditt nätverk och din infrastruktur.

Dessa kunder litar på oss

embark logo.
Bonnier News logo.
LKAB logo.

Expertis

Vår nätverksexpertis sträcker sig från stora core-nätverk, som utgör ryggraden för internet i Sverige, till mindre företagslösningar baserade på trådlös och trådbunden infrastruktur.

I centrum för allt vi levererar står behovet av att hitta ett enkelt, skalbart och förutsägbart sätt att arbeta tillsammans. Vi har ett proaktivt förhållningssätt till nätverk och samarbete.

Vi tror på vikten av att utveckla en strategisk arkitektur för att planera för enkel integration av ny teknik och att korrekt övervakning och kapacitetshantering kommer att bidra till att hålla nätverket stabilt.

Våra partners inom nätverksteknik

Juniper Networks logo.
Infinera logo.
Arista logo.

Har du frågor om nätverk eller våra lösningar?

Fyll i formuläret för att kontakta oss. En av våra experter kommer att kontakta dig via e-post.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Vill du ha de senaste nyheterna från oss? Anmäl dig till vårt nyhetsbrev för att få de senaste nyheterna om våra lösningar och inbjudningar till våra evenemang