Trådlöst nätverk (WLAN)

Vi utformar och levererar AI-drivna trådlösa nätverkslösningar som revolutionerar hanteringen, säkerställer optimal prestanda och ger värdefulla insikter om användarupplevelser.

Trådlöst nätverk

Trådlösa nätverk handlar inte längre om att ge kunder, besökare och användare tillgång till Internet. En stabil internetanslutning är nu en förväntan snarare än en önskan, och kvaliteten på trådlösa nätverk definieras istället av varje enskild användares upplevelse.

Vi levererar lösningar som är utformade för att uppfylla slutanvändarnas förväntningar i dagens digitaliserade samhälle genom att tillhandahålla ett optimerat trådlöst nätverk – snabbt, effektivt och sömlöst.

Expertis inom trådlösa nätverk

Våra nätverkskonsulter hjälper dig med trådlösa nätverkslösningar som använder artificiell intelligens, maskininlärning och automatisering för att förenkla IT-avdelningens arbetsdag och förbättra nätverkets effektivitet, förutsägbarhet och skalbarhet. Med anpassade instrumentpaneler får du en fullständig överblick över ditt nätverk och kan arbeta var som helst, när som helst.

Vi löser dina problem med trådlösa nätverk

Våra erfarna nätverkskonsulter har spetskompetens inom utformning av trådlösa nätverk, både för inomhus- och utomhusbruk, skräddarsydda för den enskilda platsen. Vi hjälper ditt IT-team med planering, implementering och support under installationen, och anpassar nätverksinställningen utifrån dina behov.

Våra teknikpartner för trådlösa nätverk

Vi är en Juniper Elite Plus-partner

Vi erbjuder Junipers lösningar för trådlösa nätverk, som drivs av Mist AI. Juniper är en pionjär inom AI-drivna trådlösa nätverk och utsågs nyligen till ledare i Gartners prestigefyllda Magic Quadrant för trådbundna och trådlösa nätverk.

Vill du ha en demonstration av våra trådlösa nätverkslösningar?

Fyll i formuläret för att kontakta oss. En av våra experter kommer att kontakta dig via e-post.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Vill du ha de senaste nyheterna från oss? Anmäl dig till vårt nyhetsbrev för att få de senaste nyheterna om våra lösningar och inbjudningar till våra evenemang