Välkommen till oss

Vi är din pålitliga partner inom nätverk, säkerhet och datacenter. Med omfattande erfarenhet och expertis bakom oss levererar vi inte bara produkter, utan också värdefull expertis genom support- och konsulttjänster.

Om oss

Vår passion ligger i att utveckla marknaden och stödja våra kunder genom att kombinera vår expertis med de bästa lösningarna från våra partners. Med omfattande branscherfarenhet och djupgående kompetens gör vi mycket mer än att bara leverera produkter. Vi erbjuder våra kunder skräddarsydda lösningar, dedikerad support och konsulttjänster.

Det här är vad vi gör

Vi är ditt stöd och din diskussionspartner! Vi arbetar med leverantörer som alltid har de bästa produkterna och lösningarna för våra kunder. Vi erbjuder analys och bedömning, design och planering samt projektering av alla typer av uppdrag inom nätverk, säkerhet och datacenterlösningar. Våra medarbetare har en hög teknisk kompetens och är en viktig del i vår leverans som en pålitlig rådgivare och leverantör.

Vem vi levererar till

Vi har lång erfarenhet av leverans av lösningar, spetskompetens och djup insikt i behov inom flera segment. Våra lösningar möter olika affärsbehov inom varje segment.

Vi har
+80
kunder
Vi är
100%
dedikerade

Vår historia

nLogic etablerades i Norge 2007. Sedan starten har vi varit med och byggt nätverksinfrastruktur i Norge i mer än 15 år. 2020 etablerades nLogic Sverige och 2022 etablerades nLogic Danmark.

Etableringen av nLogic Group är ett resultat av vår starka tillväxt och ger många fördelar över gränserna när det gäller att dela expertis, resurser och tillgodose kundernas behov.

Kontakta oss

Har du frågor till oss? Ta kontakt med oss.