Lighthouse software

Full översikt över hela plattformen för Network Resilience med Lighthouse Software.

Vad är Lighthouse software?

Lighthouse är en mjukvarulösning som är utformad för att förenkla nätverkshantering. Lighthouse utgör grunden för Opengears Network Resilience Platform och ger ett enhetligt ramverk för hantering av Smart Out-Of-Band Management.

Systemadministratörer, nätverkskonsulter och IT-supportteam använder Lighthouse för att distribuera, hantera, konfigurera och byta ut Opengear-enheter, liksom andra fysiska och virtuella anslutna resurser. API:et ger full tillgång.

Lighthouse software

Lighthouse Software ger åtkomst till dina nätverksenheter via anslutna konsolservrar i DC, korskopplingsskåp, serverrum etc. Lighthouse är en API-driven plattform med ett HTML5-gränssnitt som ger säker åtkomst till fjärrnätverk, oavsett hur de är anslutna eller hur användaren interagerar med systemet.

När Lighthouse är tillgängligt i ett distribuerat företag med flera datacenter, utspridda lokalkontor, och avlägsna platser, blir Lighthouse kontrollcentret för en omfattande Network Resilience Platform, oberoende av produktionsnätverket.

Lighthouse finns i Enterprise- och Automation-utgåvorna.

Smart Management Fabric (SMF)

SMF utökar värdet och funktionaliteten i en Smart Out of Band-lösning genom att möjliggöra ett enhetligt ramverk för hantering.

  • Få tillgång till serverhanteringsverktyg och hantera IP-baserade (fysiska och virtuella) resurser.
  • Använd dina favoritverktyg för automatisering för att tillhandahålla, övervaka och hantera IP-anslutna enheter i stor skala.

Med SMF kan användarna komma åt och provisionera sina anslutna tillgångar och hålla känslig information intern och säker. SMF använder industristandarder och dynamiska IP-routingprotokoll för skalbar maskin-till-maskin- och användar-till-maskin-anslutning i ett out of band-nätverk och mer.

Fördelar med Lighthouse

Förenklad driftsättning – Registrera, ta bort och effektivisera konfigurationen av anslutna fysiska och virtuella tillgångar på ett säkert sätt.

Enkel hantering – Bli sanningskällan för anslutna tillgångar genom att provisionera dem dag 0/1 och sedan spåra uppdateringar och ändringar.

Snabb åtkomst – Lighthouse är ett lättanvänt verktyg för alla anslutna enheter och ger snabb och enkel åtkomst

Har du några frågor eller funderingar?

Vill du ha mer information om Smart Management Fabric, Lighthouse Software eller en demo av vår lösning för out of band management?

Kontakta oss direkt eller fyll i formuläret nedan.