Opengear

Fjärrhantering av nätverk och infrastruktur i krävande miljöer.

Opengear är specialiserat på out-of-band management och erbjuder lösningar för fjärradministration och nätverkshantering av kritisk infrastruktur. Produkterna är utformade för fjärrhantering, konfiguration och felsökning av enheter som routrar, switchar, servrar och annan utrustnaing. Opengear erbjuder också autentisering, kryptering och övervakning för att skydda nätverk och infrastruktur från säkerhetshot.

Hur Opengear ger remote access 24/7

Genom driftklar infrastruktur, fjärrhantering, robust design och avancerade säkerhetsfunktioner tillgodoser Opengear de specifika behoven hos organisationer som arbetar i krävande miljöer och på avlägsna platser.

Vi hjälper dig med fjärråtkomst till dina nätverksenheter

Tillsammans med Opengear hjälper vi organisationer att hitta rätt lösning för trygg och säker åtkomst till nätverksenheter, även i händelse av ett nätverksavbrott. Out of Band Management ger en säker fjärranslutning när nätverket är nere eller när den primära WAN/LAN-anslutningen är instabil.

Vi har arbetat med Opengear i flera år och många av våra Enterprise- och Service Provider-kunder har dragit stor nytta av att investera i Opengears lösningar. Tillsammans levererar vi kompletta lösningar och genom erfarenhet har vi utvecklat och levererat optimala lösningar baserade på kundernas behov.

Har du frågor om Opengear eller våra lösningar?

Ta kontakt med oss genom att antingen fylla i formuläret eller kontakta oss direkt via e-post/telefon.