Avancerad plattform för asset intelligence

Få full kontroll och översikt över alla enheter som är anslutna till ditt nätverk med Asset Intelligence-plattformen.

Vad är Asset Intelligence?

Asset Intelligence ger dig omfattande insikter i realtid om alla enheter som är anslutna till ditt nätverk. Denna information är avgörande för att hantera komplexiteten och mångfalden av enheter som är utsatta för hot och aktiva i din digitala infrastruktur.

Säkra enheter och personer

Med Asset Intelligence får du högre säkerhet och full kontroll över dina enheter, så att personalen kan arbeta effektivt och säkert. Vårt team av säkerhetsexperter hjälper dig att skydda din verksamhet från potentiella hot och sårbarheter.

Hur asset intelligence skyddar ditt företag

Identifierar och isolerar hot
Skyddar mot sårbarheter i realtid
Förhindrar obehörig åtkomst
Minimerar risken från IoT-enheter

Kom igång med asset intelligence

Undrar du hur asset intelligence kan hjälpa dig och din organisation? Tillsammans med Armis kan vi hjälpa dig med säkerhetslösningar som säkerställer att dina anställda och alla enheter i ditt nätverk är skyddade mot cyberattacker.

Ladda ner vårt whitepaper för att lära dig mer om vad asset intelligence är och hur det enkelt kan implementeras i befintlig infrastruktur.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Vill du ha de senaste nyheterna från oss? Anmäl dig till vårt nyhetsbrev för att få de senaste nyheterna om våra lösningar och inbjudningar till våra evenemang