Brandvägg

För att skydda ditt nätverk och din infrastruktur är det viktigt att din brandvägg är konfigurerad, uppdaterad och anpassad till hotnivån.

En brandvägg är en viktig säkerhetsmekanism i ditt nätverk och kräver kontinuerlig övervakning och uppdatering för att maximera din säkerhet. Våra nätverks- och säkerhetsexperter har lång erfarenhet av att konfigurera och sätta samman regler i brandväggar, vilket ger dig ökad säkerhet.

Den trafik du vill ha

Enbart världsledande teknik ger dig inte den säkerhet du behöver. En brandvägg är beroende av bra installation och underhåll. Om du vill uppnå god säkerhet är det viktigt att definiera vad du ska använda en brandvägg till och hur du ska använda den.

Juniper SRX Firewalls

Vi har den högsta partnernivån med Juniper Networks – Elite Plus och har den bäst dokumenterade expertisen inom området. Juniper Networks nätverksprodukter är byggda med fokus på automatisering, skalbarhet och öppna standarder. Juniper Networks är den infrastrukturleverantör som många av världens största och mest komplexa datacenter, telekomoperatörer och affärskritiska nätverk väljer. SRX-brandväggar ger säkerhetslösningar med avancerad, integrerad hotinformation, som levereras på branschens mest skalbara och flexibla plattform.

Våra teknikpartners i brandväggen

Vill du veta mer om våra lösningar för brandvägg?

Fyll i formuläret för att kontakta oss. En av våra experter kommer att kontakta dig via e-post.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Vill du ha de senaste nyheterna från oss? Anmäl dig till vårt nyhetsbrev för att få de senaste nyheterna om våra lösningar och inbjudningar till våra evenemang