Backup och recovery

Vi hjälper dig att hitta rätt teknik för att identifiera, skydda, upptäcka, åtgärda och återställa dina data.

Skydda organisationens viktigaste data mot ransomware-attacker eller andra oönskade händelser. Våra lösningar för säkerhetskopiering och återställning ger dig full kontroll över säkerhetskopiering och återställning av data.

Backup

Är dina data säkra eller tar du risken att förlora affärskritisk information? En bra plan för säkerhetskopiering och återställning bör finnas i varje organisation.

Recovery

Har din organisation utvärderat konsekvenserna av ransomware-attacker eller andra oönskade händelser? Återställ dina data på ett säkert och effektivt sätt i händelse av en katastrof.

Vilka fördelar får ni med en backup- och recovery lösning från oss?

Användarvänlighet och skalbarhet
Säkerhetskopiering på plats, utanför plats och i molntjänster
Snabbare återhämtning
Minskar kostnader
Ransomware recovery
Hantering av hot

Backup as a Service

Backup as a service (BaaS), eller backup outsourcing, är en tjänst för säkerhetskopiering och återställning av data. Tjänsten överför ansvaret för din organisations data till en professionell leverantör, som hanterar de processer som krävs för att lagra, skydda och återställa data. Outsourcing av säkerhetskopiering har många fördelar, bland annat kostnadseffektivitet, skalbarhet, bättre säkerhet, snabbare återställningstid och användarvänlighet.

Har du frågor om våra backup-lösningar?

Fyll i formuläret för att kontakta oss. En av våra experter kommer att kontakta dig via e-post.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Vill du ha de senaste nyheterna från oss? Anmäl dig till vårt nyhetsbrev för att få de senaste nyheterna om våra lösningar och inbjudningar till våra evenemang