Nutanix

Hyperkonvergerad infrastruktur (HCI) som kombinerar databehandling, lagring, nätverk och virtualisering.

Om Nutanix

Nutanix är ett mjukvaruföretag som erbjuder hyperkonvergerad infrastruktur (HCI). Det innebär att du får lagring, databehandling och nätverk i en integrerad plattform. Nutanix erbjuder även lösningar för molntjänster, automatisering, säkerhet, IoT och VDI.

Varför välja Nutanix?

Med Nutanix kan IT bygga och driva en kraftfull arkitektur med flera moln, så att du får alla fördelar med molnet – med säkerhet och kontroll i ditt eget datacenter. Nutanix gör det möjligt att integrera offentliga, privata och distribuerade molnmiljöer, vilket ger dig möjlighet att driva och kontrollera IT-infrastruktur och applikationer via en konsol. Allt detta med obegränsade möjligheter till skalning.

Vårt samarbete med Nutanix

Vi har spetskompetens inom design, arkitektur, implementering och optimering av Nutanix och har uppnått den högsta partnernivån: Nutanix Cloud Champion (tidigare Nutanix Master Partner).

Vårt samarbete med ledande teknikpartners och fokus på skräddarsydda leveranser från design till optimering innebär att du får tillgång till allt du behöver under ett och samma tak. Vi levererar kompletta lösningar. Genom erfarenhet och expertis kan vi utveckla och leverera optimala nätverks-, säkerhets- och datacenterlösningar för ditt företag.