Transceivers & WDM mux

Vi erbjuder ett komplett sortiment av optiska transceivrar för att hantera all lagring, data, röst- och videotrafik

Kompletta lösningar

Vi erbjuder kundanpassade och tillförlitliga lösningar för nätverkskommunikation genom ett omfattande sortiment av transceivrar och WDM Mux-enheter.

Med ett komplett sortiment av optiska transceivrar för att hantera all lagring, data, röst- och videotrafik, oavsett om det handlar om att ansluta rack till rack, botten till toppen av rack, datacenter till datacenter eller företagsnätverk till nätverk. Med SmartCloud kan transceivrar snabbt och enkelt omprogrammeras och användas i önskade produkter. Passiv WDM-mux/demux med upp till 18 CWDM- och 90 DWDM-kanaler.

Transceivers

Vårt sortiment av transceivrar omfattar en bred portfölj av enheter som kombinerar avancerad teknik med tillförlitlighet. Dessa enheter spelar en avgörande roll i nätverkskommunikationen och är utformade för att leverera snabb och tillförlitlig dataöverföring. Oavsett om du behöver dem för Ethernet, Fibre Channel eller andra standarder har vi transceivrar som passar dina specifika behov. Vår expertis inom transceiverteknik säkerställer att du kan utnyttja ditt nätverks potential fullt ut.

WDM MUX

Med våra WDM Mux-lösningar (Wavelength Division Multiplexer) kan du maximera kapaciteten i ditt fiberoptiska kommunikationssystem. Genom att använda olika våglängder i ljuset gör våra WDM Mux-enheter det möjligt att skicka flera separata dataströmmar över en enda fiberoptisk kabel. Det innebär att du kan hantera större mängder data samtidigt, utan att göra avkall på tillförlitlighet eller hastighet.

Våra kompletta lösningar med transceivrar och WDM Mux ger dig den sinnesro du behöver för att veta att din nätverksinfrastruktur är utrustad för att möta dagens ständigt ökande krav på datakommunikation. Med toppmodern teknik och expertis inom nätverkslösningar är vi fast beslutna att ge dig en kommunikationsupplevelse av högsta kvalitet.

Utforska vårt sortiment och upptäck hur våra transceiver- och WDM Mux-lösningar kan hjälpa dig att uppnå enastående prestanda och tillförlitlighet i ditt nätverk.

Vi erbjuder Transceivers, kodboxar och WDM mux/demux-lösningar från Smartoptics, mer information här.

Har du frågor om våra lösningar?

Fyll i formuläret för att kontakta oss. En av våra experter kommer att kontakta dig via e-post.

Bild av Hampus från nLogic.

Hampus Näslund