Infinera

Banbrytande och skalbara lösningar inom optiska nätverk.

Om Infinera

Infinera är en global leverantör av innovativa nätverkslösningar som gör det möjligt för företag, statliga organisationer, moln och tjänsteoperatörer att öka prestanda i optiska nätverk, accelerera serviceinnovation och automatisera nätverksdrift.

Infinera’s kompletta produktportfölj av optiska nätverkslösningar möjliggör branchledande ekonomi och prestanda inom långdistans-, subsea, datacenter-interconnect (DCI) – och metrotransportapplikationer.

Varför välja Infinera?

Infineras expertis inom optisk nätverksteknik och innovation inom mjukvarubaserad nätverkshantering gör det möjligt för företaget att leverera skalbara och flexibla höghastighetslösningar.

Vårt samarbete med Infinera

Vi är Infinera Gold Partner och har den bredaste kompetensen inom Infineras lösningar och optiska nätverk i Norden. Vi har expertis inom regionala DWDM-nät och erbjuder WDM-lösningar baserade på Cloud Xpress och XTM inom long-haul/subsea, metro och cloud. Teamet för optiska nätverkslösningar har mångårig erfarenhet och expertis inom design, produkter och omfattande teknikexpertis som vi använder för att hjälpa våra kunder att lösa dagliga utmaningar.
Vårt samarbete med ledande teknikpartners och fokus på skräddarsydda leveranser från design till optimering innebär att du får tillgång till allt du behöver under ett och samma tak. Vi levererar kompletta lösningar. Genom erfarenhet och kompetens kan vi utveckla och leverera optimala nätverks- och datacenterlösningar för din verksamhet.

Vill du veta mer om våra lösningar från Infinera?

Fyll i formuläret för att kontakta oss. En av våra experter kommer att kontakta dig via e-post.

Bild av Hampus från nLogic.

Hampus Näslund