Artificiell Intelligens (AI)

nLogics lösningar använder artificiell intelligens, maskininlärning och automatisering som gör att systemet kan justera och anpassa sig till sig själv baserat på situation och miljö.
Detta garanterar bästa möjliga användarupplevelse, optimal prestanda och effektiv användning av ditt trådlösa nätverk – utan att det behövs manuella ingrepp.

Artificiell Intelligens (AI)

Artificiell intelligens definieras som teknologi och/eller programvara som utför en uppgift i nivå med mänsklig expertis och syftar till att förenkla och effektivisera manuella processer som annars kommer att vara mycket tidskrävande och resurskrävande. Eftersom mängden data som samlas in och analyseras växer exponentiellt blir solida AI-system viktigare och viktigare för att driva företagens kritiska infrastruktur, inklusive trådlösa nätverk.

Vi samarbetar med utvalda teknikpartners och är elitpartner till erkända Juniper Networks, som drivs av Mist AI. Den AI-drivna plattformen utnyttjar funktionerna för maskininlärning och djupinlärning för att skapa en framåtblickande nätverkslösning som kontinuerligt förbättras med hjälp av stora mängder data, avancerade algoritmer och neurala nätverk. Detta gör att tidigare manuella processer kring övervakning, drift och hantering av nätverket automatiseras, effektivisera nätverksunderhåll, förenkla IT-avdelningens vardag och ta bort risken för mänskliga fel.

Har du frågor om våra AI-lösningar?

Fyll i formuläret för att kontakta oss. En av våra experter kommer att kontakta dig via e-post.