Fyra i rad för Juniper Networks – ledande inom Wired och Wireless LAN-infrastruktur 

Gartners senaste Magic Quadrant 2024 för Enterprise Wired and Wireless LAN Infrastructure har publicerats. För fjärde gången i rad är Juniper Networks bland ledarna

Gartners siste Magic Quadrant 2024 för Enterprise Wired and Wireless LAN Infrastructure har publicerats, och för fjärde gången i rad är Juniper Networks bland ledarna. Inte nog med det, för tredje gången i rad rankas de som nummer ett, både när det gäller Completeness of Vision och Ability to Execute. 

Juniper Networks – erkänd som ledare i Gartners Magic Quadrant 2024 

Juniper Networks är det perfekta valet för organisationer som vill leverera trådbunden infrastruktur, Wi-Fi, IoT och inomhuspositionering som en enda, integrerad infrastruktur. Det som gör att Juniper Networks sticker ut är dess innovativa Mist AI™ och cloud native funktioner. Detta möjliggör snabb driftsättning och enkel hantering av till exempel personliga Wi-Fi-upplevelser.   

Juniper Networks plattform för AI-nätverk  

Mist AI är kärnan i Junipers branschledande AI-Native Networking Platform. AI är nyckeln till förenklad drift, och den moderna molnarkitekturen med mikrotjänster i Mist AI ger verklig synlighet, automatisering och säkerhet i hela nätverket.  

I Gartners Magic Quadrant 2024 baseras Juniper Networks ledande position på följande:   

AI-driven automatisering  

Juniper är ledande inom AI/ML-drivna funktioner, inklusive prestandaövervakning baserad på definierbara Service Level Expectations, för att förbättra slutanvändarnas upplevelse. Vägledd felsökning och möjligheten att automatiskt lösa rutinproblem förenklar nätverksdriften.  

Hög säkerhet  

Junipers WxLAN-ramverk ger policystyrning för användare och IoT-slutpunkter i hela nätverket, och den nyligen lanserade tjänsten Juniper Mist Access Assurance ger även agentlösa NAC-funktioner.  

Förenklad nätverkshantering med fabric-teknik  

Junipers Campus Fabric, baserad på en VXLAN-overlay med EVPN-kontrollplan, gör det enklare att hantera Juniper-enheter på campus och i filialer genom att minska nätverkskomplexiteten och inkonsekvenser i distributionen.   

Vi är din Juniper Elite Plus-partner 

Vi är certifierade som Sveriges enda Juniper Elite Plus-partner. Detta är en kvalitetsstämpel som ges till partners som har den högsta kunskapsnivån om Junipers lösningar och produkter. Vi kommer alltid att ha relevanta certifieringar med våra utvalda teknikpartners, så att våra kunder kan vara säkra på att vi alltid kan hjälpa till med det som behövs. 

Vill du ha tillgång till Gartners Magic Quadrant 2024 for Enterprise Wired and Wireless LAN Infrastructure?  

Du kan ladda ner den här eller kontakta oss för att få tillgång.