Rubrik

Framtidens backup-lösningar kommer att skapas genom automatisering, förenkling och skalning.

Om Rubrik

Rubrik är en ledande leverantör av Cloud Data Management (CDM) och erbjuder backup, återställning, replikering, sökning och analys i en integrerad lösning. Lösningen bygger på samma principer som används av molnleverantörer och är därför SLA-driven, högt automatiserad och har inbyggd maskininlärning.

Fokus på automatisering, förenkling och skalning gör det enkelt att hantera, säkra och analysera data i multi-cloud- och hybridmiljöer, vilket garanterar sömlös datasäkerhet och hantering.

Varför Rubrik är vår partner för backup och d

Rubriks Cloud Data Management förenklar processer för dataskydd, arbetsflöden och datamigrering, vilket möjliggör snabbare återhämtning och enklare hantering.

Vårt samarbete med Rubrik

Vi har spetskompetens inom Rubrik-design, arkitektur, implementation och optimering. Vi är våra kunders supportrar, diskussionspartners och extra kapacitet, och hjälper dig att välja den bästa lösningen för dina behov.

Vårt samarbete med ledande teknikpartners och fokus på skräddarsydda leveranser från design till optimering innebär att du får tillgång till allt du behöver under ett och samma tak. Vi levererar kompletta lösningar. Genom erfarenhet och expertis kan vi utveckla och leverera optimala nätverks-, säkerhets- och datacenterlösningar för ditt företag.