Palo Alto Networks

En holistisk och innovativ strategi för cybersäkerhet.

Om Palo Alto Networks

Palo Alto är en ledande leverantör av säkerhetslösningar för nätverk, moln och mobila plattformar. De erbjuder ett brett utbud av produkter och tjänster som hjälper organisationer att skydda sig mot dagens hot och säkra nätverk och data mot cyberattacker.

Varför välja Palo Alto Networks som säkerhetsleverantör?

Palo Alto är erkänt som den globala cybersäkerhetsledaren och är känd för att utmana status quo. Security Operations Platform säkerställer digital transformation med kontinuerlig innovation och kombinerar de senaste genombrotten inom säkerhet, automatisering och analys.

nLogic och Palo Alto Networks

Palo Alto har varit vår säkerhetspartner i mer än tio år och våra medarbetare har bred kompetens och lång erfarenhet av säkerhetsleveranser. I våra leveranser använder vi främst Next-Generation Firewalls och Traps. Vi måste alltid ha relevanta certifieringar, och när det gäller Palo Alto är vi certifierade som både Palo Alto Networks Certified Network Security Engineer (PCNSE) och Network Security Administrator (PCNSA).

Vårt samarbete med ledande teknikpartners och fokus på skräddarsydda leveranser från design till optimering innebär att du får tillgång till allt du behöver under ett och samma tak. Vi levererar kompletta lösningar. Genom erfarenhet och expertis kan vi utveckla och leverera optimala nätverks-, säkerhets- och datacenterlösningar för ditt företag.