Icotera

Integrerade lösningar för bredbandsnät och fiberinfrastruktur.

Vem Icotera är och vad företaget gör

Icotera är ett teknikföretag som specialiserat sig på utveckling och leverans av lösningar för bredbandsnät och fiberinfrastruktur. Integrerade lösningar, som omfattar allt från anslutningsenheter till användarvänliga hemmacenter och mjukvarulösningar, är nyckeln. Icotera är erkänt som branschledande, särskilt inom fiber-till-hemmet (FTTH) och fiber-till-byggnaden (FTTB).

Varför välja Icotera för CPE?

Med omfattande expertis, ett brett produktsortiment och ett dedikerat fokus på kvalitet och innovation har Icotera etablerat sig som en pålitlig partner för bredbandsoperatörer runt om i världen.

Vårt samarbete med Icotera

Under flera år har vi arbetat med Icotera för att tillhandahålla lösningar för bredbandsnät och fiberinfrastruktur. Detta inkluderar CPE-lösningar inom FTTH och FTTB, där Icotera är erkänt som en branschledare.

Vårt samarbete med ledande teknikpartners och vårt fokus på skräddarsydda leveranser till Service Providere innebär att du får tillgång till allt du behöver under ett och samma tak. Vi levererar kompletta lösningar. Genom erfarenhet och expertis kan vi utveckla och leverera optimala nätverks-, säkerhets- och datacenterlösningar för ditt företag.