Backup as a Service

Att outsourca backup ger dig många fördelar. Vi erbjuder både Enterprise Backup as a Service (BaaS) och Microsoft 365 BaaS.

Vad är Backup as a Service?

Backup as a service (BaaS), eller backup outsourcing, är en tjänst för säkerhetskopiering och återställning av data. Tjänsten överför ansvaret för din organisations data till en professionell leverantör, som hanterar de processer som krävs för att lagra, skydda och återställa data.

Backup för Enterprise

Samla alla dina data i en enhetlig lösning med en kundportal som ger dig en fullständig överblick. Förutom att visa tillståndet i din IT-miljö i realtid har portalen också en integrerad funktion som varnar dig för onormala händelser som kan orsaka problem vid ett senare tillfälle.

Backup för Microsoft 365

De flesta utgår från att Microsoft säkerhetskopierar dina data, trots att de lagras i Azure eller i molnet. Vi skräddarsyr en komplett tjänst som skyddar dina data från oavsiktlig radering, korruption eller illvilliga handlingar. Tjänsten erbjuder backup från de flesta molnleverantörer och ger dig en enda kontaktpunkt oavsett var dina servrar är placerade.

Varför behöver du backup?

Kom igång med backup

Fyll i formuläret för att kontakta oss. En av våra experter kommer att kontakta dig via e-post.