AI-driven SD-WAN

Förbättra prestanda, säkerhet och hantering av ditt nätverk.

Vad är SD-WAN och fördelarna

SD-WAN är en förkortning för Software-Defined Wide Area Network och förenklar hanteringen och driften av ett WAN genom att separera hårdvaran i nätverket från styrenheten. Detta gör det möjligt att leverera moderna tjänster och flexibla lösningar på ett enkelt och snabbt sätt, vilket gör nätverket ”smartare” utan att behöva hantera komplexiteten i det underliggande nätverkslagret.

Automatiserad, dynamisk och säker

Idag flyttar många organisationer sina applikationer till molnet. Många upplever att det traditionella WAN-nätet inte är utformat för en modern och dynamisk webbaserad verklighet. Att skicka datatrafik från avdelningar till huvudkontoret, ut på Internet och tillbaka igen är både ineffektivt och dyrt.

SD-WAN designad av experter

Vi hjälper dig att skräddarsy SD-WAN-lösningar, oavsett om ditt företag hanterar sitt eget WAN, använder hanterade WAN-tjänster eller tillhandahåller nätverksanslutning till företagskunder. Vi erbjuder ett flexibelt SD-WAN som hjälper dig att uppnå ett säkert och automatiserat multi-cloud.

Fördelar med SD-WAN

SD-WAN används av många organisationer för att förbättra nätverksprestanda, säkerhet och hantering. Här är några av de viktigaste funktionerna och fördelarna med SD-WAN:

  • Minskade kostnader.
  • Ökad säkerhet.
  • Ökad prestanda.
  • Oberoende av transport.
  • Förutsägbar mjukvaruupplevelse.
  • Stödjer flera säkra anslutningar utan den dyra overhead som ofta förknippas med ett MPLS-nätverk.
  • Lastbalansering över linjer för att säkerställa bättre prestanda.
  • Möjlighet att automatiskt tillhandahålla brandväggar, VPN och applikationsleverans.
  • Automatiskt (Zero touch) provisionering.
  • Kryptering, säkring och segmentering av WAN-trafikanslutningar för att isolera och begränsa omfattningen av eventuella säkerhetsattacker.

Juniper Contrail Service Orchestration SD-WAN

När organisationen förändras och växer kan behovet av att hantera nya kontor och platser bli en utmaning. Junipers CSO-lösning hjälper dig genom att skapa en enkel väg till säkerhet och automatisering i hela organisationen

Har du frågor om våra SD-WAN-lösningar?

Fyll i formuläret för att kontakta oss. En av våra experter kommer att kontakta dig via e-post.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Vill du ha de senaste nyheterna från oss? Anmäl dig till vårt nyhetsbrev för att få de senaste nyheterna om våra lösningar och inbjudningar till våra evenemang