Positioneringstjänster

Med positioneringstjänster kan du följa och påverka kund- och användarbeteende. Genom att kartlägga trafikmönster och identifiera högt belastade zoner i nätverket får du en bra överblick över hur du kan optimera ditt nätverk och viktig information som rör strategisk planering för framtiden.

Positioneringstjänster

Vi erbjuder Bluetooth Low Energy (BLE) teknik från vår partner Juniper, som drivs av Mist AI. Med den här tekniken får du tillgång till enorma mängder data om hur enheter rör sig i dina lokaler, och bättre möjligheter att engagera och kommunicera med anställda, gäster och kunder än någonsin tidigare.

Här är några exempel på hur positioneringstjänster kan användas:

  • Gästnäringsaktörer så som hotell och restauranger kan använda positioneringstjänster för att ge lojala kunder och besökare personliga hälsningar och erbjudanden när dom anländer och ge virtuell guidning i lokalerna.
  • Butiker kan meddela kunderna att deras artiklar är redo för upphämtning, erbjuda personliga erbjudanden baserat på kundpreferenser, visa vägen till de mest relevanta butikshyllorna för kunden och hjälpa dem att hitta närmaste tillgängliga butiksmedarbetare.
  • Utbildningsinstitutioner kan hjälpa elever och gäster att hitta i skolområden, ge information om tillgängliga studie- och mötesrum och låta eleverna automatiskt ladda ner dagens presentation när de går in i en hörsal.

Har du frågor om positioneringstjänster?

Fyll i formuläret för att kontakta oss. En av våra experter kommer att kontakta dig via e-post.