Möt oss på DKNOG

Vi ser fram emot att delta i DKNOG, ett forum för nätoperatörer. Det ger oss en unik möjlighet att dela insikter och utbyta kunskap.

  • Location

    Copenhagen

  • Datum

  • Typ

    Konferens

DKNOG15 kommer att hållas i Köpenhamn den 6 – 7 mars 2025 med cirka 250 deltagare från Danmark och Norden. DKNOG grundades 2009 i syfte att skapa en social plattform för kunskapsutbyte inom den danska nätverksindustrin.

Vår närvaro på DKNOG återspeglar vårt engagemang för branschen och vår övertygelse om vikten av kunskapsutbyte. Detta evenemang ger oss en plattform för att utforska nya perspektiv, dela expertis med en rad intressenter och bidra till den fortsatta utvecklingen av nätverksgemenskapen.

Vi ser fram emot att delta i meningsfulla diskussioner, lyssna på inspirerande talare och vara en aktiv del av den gemensamma ansträngningen för branschens framtid.

Praktisk information

Tid: 6 – 7 mars 2025
Sted: TBA

Mer information, agenda och registrering till DKNOG.

Om oss

Vi är en ledande kompetenspartner i Norden inom data- och telekommunikation och erbjuder kompletta lösningar för tjänsteleverantörer och datacenter.

Vi är din pålitliga partner inom nätverk, säkerhet och datacenter. Med omfattande branscherfarenhet och expertis tillhandahåller vi inte bara produkter, utan också värdefull expertis genom support och konsulttjänster.

Juniper Networks logo.
Infinera Partner Plus logo.

Kontakta oss

Om du har några frågor om DKNOG och vårt deltagande kan du kontakta oss direkt eller via formuläret.