Följ med på en teknisk studieresa till Icotera i Szczecin

Vi inbjuder dig till en teknisk studieresa till Icotera i Szczecin (Polen) den 19 mars i samband med FTTH-konferensen i Berlin 19-21 mars

  • Location

    Berlin and Szczecin

  • Datum

  • Price

    Deltagaren betalar för resa och logi

Följ med på en teknisk studieresa till Icotera i Szczecin (Polen) den 19 mars. I samband med FTTH-konferensen som hålls i Berlin 19-21 mars vill vi kombinera detta med en studieresa till Icoteras R&D och Support.

Resa och boende betalas och bokas av deltagaren, och vi organiserar gemensam transport till och från Berlin och Icotera i Szczecin. När det gäller flyg finns det många alternativ, och du kan boka det som passar dig bäst.

Agenda

Om Icotera – FTTH CPE Gateways och WiFi

Vi har samarbetat med Icotera sedan 2017 för att komplettera vår portfölj inom CPE och WiFi för privatmarknaden. Icotera är en ledande tillverkare av FTTH CPE Gateways, WiFi och ICONS för monitorering och övervakning. De skapar och levererar produkter med överlägsen design, kvalitet och prestanda, och är fast beslutna att förse fibernätoperatörer med skräddarsydda, flexibla och kostnadseffektiva lösningar som passar deras individuella behov.

Anmäl dig till en teknisk studieresa

Vill du delta i vår tekniska studieresa? Anmäl ditt intresse i formuläret nedan så kommer en av våra tjänsteleverantörer att kontakta dig.