nLogic tilldelas Elite Plus partnerstatus av Juniper Networks

nLogic har tilldelats Elite Plus-partnerstatus av Juniper Networks, en ledare inom ”Experience First AI-driven Networks”. Denna nya topp-partnernivå innebär för nya och befintliga Juniper Networks kunder att nLogic har den högsta kompetens och kunskap inom nätverk, wifi, routing och säkerhet, med en unik förståelse för Juniper Networks lösningar, och ett unikt tjänsteerbjudande anpassat till den svenska marknaden.

Elite Plus är ett kvalitetssäkringsvarumärke som Juniper Networks enbart erbjuder partners som har investerat betydande i expertis och certifieringar, samt erfarenhet av komplexa miljöer. Genom att tilldela denna status till nLogic erkänner Juniper inte bara nLogics expertis och kunskap, utan investerar också i nLogics demonstrationskapacitet, avancerade labberfarenhet och i vår marknadsföring.

”nLogic har varit en lojal och mycket kompetent partner i många år. Med denna samarbetsinvestering har nLogic bekräftat sitt fokus och förmåga att leverera i komplexa och affärskritiska nätverks -och säkerhetsmiljöer. Det är ett privilegium att få arbeta med en partner på den här nivån. Vi är stolta över att ha nLogic ombord som en av våra Elite Plus-partners i EMEA”, säger Rasmus Andersen, Area Partner Director Benelux och Nordics, Juniper Networks.