Embark Studios

Embark Studios har valt nLogic och Juniper Networks för att bygga ett nästa generations datacenter, kontorsnät samt trådlöst nätverk med AI-teknologi.

Embark Studios bygger kraftfullt nätverk med hjälp av nLogic

Embark Studios har valt nLogic och Juniper Networks för att bygga ett nästa generations datacenter, kontorsnät samt trådlöst nätverk med AI-teknologi. För att tillgodose högt ställda krav på prestanda som spelutveckling medför bygger Embark med hjälp av nLogic ett nät med EVPN-VXLAN och 10Gbit/s anslutning till varje workstation.

I bankpalatset disponerar Embark Studios 4350 kvm fördelat på 8 våningar. Trådlös access hanteras med stöd av Wi-Fi 6 accesspunkter från Juniper Mist och felsökning sker proaktivt med hjälp av AI-motorn Marvis.

”Våra arbetssätt i spelbranschen kräver mycket mer prestanda ur ett nätverk än ett vanligt kontorsnät, vi jobbar mycket mot olika tjänster i nätverket vilket gör att både kapacitet och stabilitet är otroligt viktiga. Vi valde att bygga vårt kontorsnät på samma sätt som vårt datacenter med EVPN-VXLAN. Automation är något vi uppskattar och därför blev Mist ett perfekt val för vårt trådlösa nätverk,” säger Markus Viitamäki, Senior Infrastructure Engineer på Embark Studios.

nLogic Sweden AB

nLogic Sverige är en ny utmanare inom partnerledet, en systemintegratör med fokus på nätverk, datacenter och säkerhetslösningar. nLogic Sverige ägs av nLogic AS, moderbolaget i Norge samt grundarna i Sverige. Bolaget är personalägt och öppnade sin verksamhet i Stockholm 2020. Kunderna återfinns inom Enterprise dvs större företag och myndigheter däribland större Säkerhetsbolag, Blåljusmyndigheter samt Operatörer. nLogic är Elite-partner till Juniper Networks, vilket är den högsta nivån samt Gold Partner till Infinera, dvs besitter den bredaste kompetensen i Norden.

Har du frågor om våra referenser?

Fyll inn skjema for å kontakte oss.