Grundkurs i IPv6

IPv6 Basics (NLT-IPV6-Intro) är en kurs som är lämplig för tekniska resurser på design- och driftavdelningar hos operatörer och företagskunder.

Grundkurs i IPv6

Kursen ger deltagarna de kunskaper och färdigheter som krävs för att designa och konfigurera nätverk. Introduktionskursen i IPv6 kan kombineras med andra IPv6-kurser och skräddarsys efter deltagarnas behov.

Datum: Vänligen kontakta oss för att bestämma ett datum
Pris: kr 5.990 per deltagare
Plats: våra lokaler

Om kursen

”IPv6 96 more bytes, no magic” (NLT-IPV6-Intro) ger en översikt över IPv6-standarder och protokoll, täcker IPv6-design och implementering, beskriver IPv6-operationer, infrastruktur, adressering, routing, tjänster, dynamisk adressallokering och övergången från IPv4 till IPv6.

Kursen ger en grundläggande introduktion till hur IPv6 fungerar och hur man ska tänka och planera innan man implementerar IPv6 i en företagsmiljö. Dessutom får du lära dig grundläggande installation och felsökning av IPv6 på olika plattformar.

Vi erbjuder även att hålla kurser i kundens lokaler och innehållet/labbet kan anpassas efter kundens behov så att utbildningen i organisationer blir så effektiv som möjligt. En kurs med skräddarsytt innehåll kan också hållas i våra lokaler med tillgång till labbet här. Kontakta oss gärna för offert och kontroll av tillgängliga tider.

For mer informasjon om grundkurs i IPv6, ta kontakt med oss

Fyll i formuläret för att kontakta oss. En av våra experter kommer att kontakta dig via e-post.