Carrier-Grade NAT (CGN/CGNAT)

Våra experter hjälper tjänsteleverantörer att implementera CGNAT för effektiv hantering och tilldelning av IP-adresser.

Vad är CGNAT?

Med miljarder enheter anslutna till nätverket är behovet av IP-adresser enormt. Carrier-Grade NAT, även kallat Large Scale NAT (LSN), är en nätverksteknik som gör det möjligt för flera användare eller enheter att dela på en enda offentlig IP-adress.

För tjänsteleverantörer som hanterar ett stort antal kunder och enheter hjälper vi till med optimeringen av IPv4-adresser, som blir alltmer värdefulla på grund av begränsad tillgång.

Utöka kapaciteten hos det befintliga nätverket

Att implementera CGNAT i ett nätverk kan vara en komplex process, men med god planering kommer processen att bli enklare och smidigare. Våra experter har hjälpt organisationer med implementeringen i flera år och har stor erfarenhet av att förenkla processen.

Lösningar för CGNAT

Vi erbjuder lösningar inom Carrier-Grade NAT (CGN/GNAT) baserade på bland annat Juniper SRX Security Gateways, som är kända för sin starka säkerhetsinfrastruktur. Med SRX Security Gateways får du hög prestanda och skalbarhet som kan hantera stora volymer trafik och användare samtidigt.

Har du frågor om CGNAT?

Fyll i formuläret för att kontakta oss. En av våra experter kommer att kontakta dig via e-post.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Vill du ha de senaste nyheterna från oss? Anmäl dig till vårt nyhetsbrev för att få de senaste nyheterna om våra lösningar och inbjudningar till våra evenemang