Nätverk

Produkter

Optiska nätverk

nLogic levererar öppna och disaggregerade optiska (DWDM) nätverkslösningar som är optimerade för densitet, effektivitet och enkelhet vid installation.

Dagens höga krav

Företag, statliga organisationer, moln och tjänsteoperatörer efterfrågar branchledande ekonomi och prestanda i innovativa optiska nätverkslösningar som snabbt kan skalas upp i kapacitet, accelerera serviceinnovation och automatisera nätverksdrift.
 

Optiske nettverk nLogic-dwdm
nLogic levererar kompakta och dissaggregerade optiska nätverkslösningar för DCI, metro, regionala och långdistans konnektivitetsapplikationer som har flexibel slädbaserad design (”modulbaserad”) och har marknadsledande låg energiförbrukning. nLogic levererar även innovativa optiska nätlösningar baserade på optik som förenklar optiska access- och aggregationsnät.
Automatisering-nlogic-optiske-nettverk

Simplifierad kontroll och praktisk automation

Komplexitet och brist på kompetens leder ofta till att drift av optiska DWDM-nät blir en tidskrävande process.

nLogic levererar tidsbesparande mjukvarulösningar och automatiseringsverktyg som radikalt reducerar komplexitet och därmed ökar kundnöjdhet. Kopplat med ett praktisk tillvägagångssätt för nätverksautomatisering gör lösningarna det möjligt att uppnå mätbara förbättringar i nätverks- och operationell effektivitet, likväl som flexibilitet i att erbjuda nya tjänster.  


Möta växande behovet för datakapacitet

Kapaciteten i en optisk fiber är stor och att använda endast en optisk signal per fiber blir idag en dyr lösning som inte möter det ständigt växande behovet på mer datakapacitet. För att mer effektivt utnyttja dom stora bandbreddsresurserna optisk fiber medför används en optisk fiberkommunikationsteknologi som heter DWDM (Dense Wavelength Division Multiplexing). DWDM ökar bandbredd i existerande fibernät genom att kombinera och transportera multipla signaler samtidigt via olika våglängder.

 

Våra samarbetspartners

nLogic är en spetskompetenspartner som ställer höga krav på våra teknologipartners. Vi är idag en GOLD Partner till Infinera som revolutionerar telekommunikationsnät med innovativa, branchledande konnektivitetslösningar inklusive high-end subkomponentteknologi, system för nätverksinfrastruktur, automatiseringsmjukvara och professionella tjänster.

Vi samarbetar också med Smartoptics kring optiska trancievers och automatiserade öppna linjesystem för DCI (Datacenter Interconnect).

 

Därför bör du välja en WDM-lösning från nLogic

Merdelen av vårt team som arbetar med optiska nätlösningar härstammar från att ha arbetat många år hos produktlvererantörer. Vi har spetskompetens inom design, djup produktkunskap, lång allmän kunskap inom teknikområdet som vi använder för att hjälpa våra kunder möta utmaningar, samt goda relationer med våra teknologipartners. 

nLogic erbjuder:

  • Skalbara, kompakta och dissaggregerade DCI-lösningar med flexibel slädbaserad design med låg energiförbrukning, ledande optisk prestanda, tillsammans med möjligheter för automation.
  • Applikationsoptimerad ”Packet-Optical” konnektivitet med låg energiförbrukning, hög densitet och effektiv metrotransport med stöd för L0-L2 optimerad för den senaste generationen optiska transportnät inklusive för 5G, DAA och höghastighetstjänster för företag. 
  • Automatiserade öppna linjesystem för DCI som upplevs som en passiv multiplexer samtidigt som systemet monitorerar trafiken, förstärker upp och balanserar signalerna.
  • Verifierad design för lösningar som passar ditt behov.
  • Kvalitetssäkring och Life Cycle Management analys av existerande optiska nätverkslösningar.
Hampus-nlogic

För frågor kontakta:
Hampus Näslund
Business Area Manager
M: +46 766 344 548
E: hampus.naslund@nlogic.se