Nätverk

Produkter

Optik

nLogic levererar en komplett portfölj optiska transceivers för företagsnätverk, accessnät och datacenter.

Flexibla moduler för alla behov

För att få ut maximalt från ditt nätverk och fibernät behövs tillgång till ett komplett utbud av optiska transceivers.

 

nLogic levererar optiska transceivers för användning för all storage, data, röst och video-trafik oavsett om man har behov för att länka ihop ”rack to rack”, ”bottom to top of rack”, data center till data center eller ”företagsnät-till-nät”.

 

nLogic levererar även innovativa optiska nätlösningar baserade på optik som förenklar optiska access- och aggregationsnät.

optik-fleksible-moduler-nlogic
optisk-transceiver-nlogic

Certifierade optiska trancievrar

Många kunder kräver att tredjepartsoptik för SAN och WAN Internet switch länkar (ISL) skall vara certifierad hos produktleverantören av nätverksutrustningen.

 

nLogic levererar optik från Smartoptics vars optik är testad och certifierad för konnektivitet (end-to-end) mellan Brocade utrustning och för Cisco utrustning.  

 

För Brocade är optiken redan certifierad för 8G,16G och 32G switchar från tidigare generationer och nu har även optik certifierad för Brocade’s senaste Gen 7 directors och switchar. För Cisco utrustning levererar vi optik som är certifierad för 32G, 16G och 8G Fibre Channel-trafik.  


400G-optik det nästa stora

Efterfrågan på 400G-konnektivitet drivs nu av det enorma kravet på hög bandbredd i 5G och moln DCI. 

 

Förenkling av optiska access och aggregeringsnät

nLogic levererar också Infineras Auto-Lambda funktion som möjliggör en mycket enklare lösning vid installation av optiska access- och aggregeringsnät. Lösningen gör det möjligt för nätoperatörer att helt enkelt ansluta DWDM-optik direkt aggregerings- och accessnoder, och systemet ställer automatiskt in alla optiska signaler till lämplig våglängd. 


XR-Optik – Marknadens första punkt-till-multipunkt optik

I början av 2022 så kommer nLogic vara en av de första systemintegratörerna i Europa som börjar leverera XR-optik från Infinera. XR-optik levererar punkt-till-multipunkt ”coherent optical subcarrier” aggregationsteknologi optimerad för ”hub-and-spoke” trafikflöden. 


Våra samarbetspartners

nLogic är en spetskompetenspartner som ställer höga krav på våra teknologipartners. Vi är idag en GOLD Partner till Infinera som revolutionerar telekommunikationsnät med innovativa, branchledande konnektivitetslösningar inklusive high-end subkomponentteknologi, system för nätverksinfrastruktur, automatiseringsmjukvara och professionella tjänster.

Vi samarbetar också med Smartoptics kring optiska trancievers och automatiserade öppna linjesystem för DCI (Datacenter Interconnect).

Hampus-nlogic

För frågor kontakta:
Hampus Näslund
Sales Manager
M: +46 766 344 548
E: hampus.naslund@nlogic.se