Datacenterkonsulter

Våra datacenterkonsulter är specialiserade på design, implementering, drift och optimering av datacenterinfrastruktur. Vi kan hjälpa dig med ditt nästa projekt.

Fördelarna med rådgivning för datacenter

Våra datacenterkonsulter ger dig råd och expertis inom design, implementering, drift och optimering av datacenterinfrastruktur. Det kan handla om allt från hårdvarukomponenter som servrar, lagringssystem och nätverksutrustning till programvara, säkerhetsprotokoll och redundansstrategier.

Vi hjälper företag att bygga eller uppgradera datacenter för att uppnå bättre prestanda, skalbarhet, tillförlitlighet och effektivitet.

Vi hjälper dig med lösningar för datacenter

Professionell tyngd

Vi har den professionella expertis som gör att våra datacenterkonsulter skiljer sig från andra. Vi är certifierade som Nutanix Cloud Champion och Juniper Elite Plus Partner, vilket är en kvalitetsstämpel som ges till organisationer som har den högsta kunskapsnivån om lösningar och produkter från en utvald partner.

Våra datacenterpartners

Nutanix logo.

Behöver du en konsult?

Fyll i formuläret för att kontakta oss. En av våra experter kommer att kontakta dig via e-post.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Vill du ha de senaste nyheterna från oss? Anmäl dig till vårt nyhetsbrev för att få de senaste nyheterna om våra lösningar och inbjudningar till våra evenemang