Paragon Active Assurance

Paragon Active Assurance är en programmerbar, aktiv test- och övervakningslösning för fysiska, hybrida och virtuella nätverk.

Vad är Paragon Active Assurance?

Paragon Active Assurance är en programmerbar, aktiv test- och övervakningslösning för fysiska, hybrida och virtuella nätverk. Till skillnad från passiva övervakningsmetoder använder Paragon Active Assurance aktiv, syntetisk trafik för att verifiera applikations- och tjänsteaktivitet vid leveranstillfället och under hela dess livstid.

Identifiera, förstå, felsöka och lösa problem

Lösningen används för att identifiera, förstå, felsöka och lösa problem innan slutanvändarna ens märker av dem. Denna insyn i tjänstens prestanda kan bidra till att minska tiden för incidentlösning med så mycket som 50%, vilket resulterar i nöjdare slutanvändare.

Lösningen från Juniper Networks är den lösning du behöver för att automatiskt verifiera att varje tjänst fungerar i realtid och fortsätter att fungera under hela sin livscykel.

Viktiga funktioner

  • Ger end-to-end-insikter för aktiveringstestning, kvalitetsövervakning och felsökning av tjänster.
  • Mätvärden från lager 2 till lager 7 tillgängliga från en och samma lösning.
  • Öppet API som möjliggör externa automatiseringsverktyg, NFV-orkestrator (Network Functions Virtualization) och OSS-system (Operations Support Systems) för fjärrstyrning och övervakning med testagenten från Paragon Active Assurance.
  • Lätt att driftsätta och aktivera, så att du kan börja i liten skala och expandera i takt med att dina affärsbehov växer.
  • Endast programvara och redo för molnet.

Kontakta oss gärna om du har några frågor