Marvis VNA för datacenter

Marvis VNA för datacenter är branschens enda AI-inspirerade virtuella nätverksassistent för drift av datacenter.

Vad är Marvis VNA?

Marvis VNA, som tillhandahålls av Juniper Networks, är utformad för datacenter och är den enda AI-drivna virtuella nätverksassistenten i branschen. Den arbetar med Juniper Apstra för att tillhandahålla proaktiva och rekommenderade åtgärder för datacentret. Marvis gör det enkelt att ställa frågor och få svar med sitt användarvänliga konversationsgränssnitt, som drivs av GenAI. Med Marvis kan du spara tid och pengar genom att lösa problem snabbt, vilket också ökar nätverkets drifttid.

Förbättrad driftupplevelse

Genom att kombinera artificiell intelligens och ”intent-based networking” skapar Marvis VNA och Apstra en oslagbar driftupplevelse för datacenters nätverksteam. Tillsammans möjliggör de kontinuerlig anpassning till förändrade nätverksmönster, proaktiv identifiering av avvikelser och en mer responsiv och anpassningsbar nätverkshantering.

Proaktiv nätverksassistent

Marvis VNA ger ditt nätverksteam ett enklare sätt att förstå hur ditt nätverk fungerar och snabbt svara på vanliga frågor om driftsättning, konfiguration och felsökning. Med Marvis VNA för datacenter kan operatörer minska driftskostnaderna med 85 % och därigenom leverera tillförlitliga, mätbara, säkra och högkvalitativa anslutningar i stor skala.

Funktionalitet + förmåner

Juniper Elite Plus Partner

Vi är certifierade som Sveriges Juniper Elite Plus-partner. Detta är en kvalitetsstämpel som ges till partners som har den högsta kunskapsnivån om Junipers lösningar och produkter. Vi måste se till att alltid har de relevanta certifieringarna för våra utvalda teknikpartners, så att våra kunder kan vara säkra på att vi alltid kan ge dem den support och expertis de behöver.

Vårt samarbete med ledande teknikpartners och vårt fokus på skräddarsydda leveranser från design till optimering gör att du får tillgång till allt du behöver under ett och samma tak. Vi levererar kompletta lösningar. Genom erfarenhet och expertis kan vi utveckla och leverera optimala nätverks- och datacenterlösningar för ditt företag.

Juniper Networks logo.

Vill du ha mer information?

Kontakta oss gärna om du vill ha mer djupgående information. Du kan kontakta oss via ett formulär så återkommer vi till dig via e-post, eller kontakta oss direkt.