Juniper SRX Firewall

Effektiv säkerhet för alla typer av arkitekturer

Firewall från Juniper Networks

Med en brandvägg från Juniper Networks får du en säkerhetslösning som skyddar dina tillgångar från hot. Med avancerad övervakning och mångsidiga konfigurationsalternativ ger Junipers brandväggar tillförlitligt skydd för organisationer av alla storlekar. Från kompakta enheter till högpresterande lösningar erbjuder Juniper en skalbar plattform för nätverkssäkerhet som kan anpassas för att uppfylla specifika behov.

Juniper Networks lanserar ny serie firewalls

Juniper Networks har lanserat en ny serie produkter inom brandväggsteknik. Denna innovativa serie innebär ett betydande steg framåt inom nätverkssäkerhet och de har utformats för att hantera dagens mest utmanande hot.

SRX Firewall

SRX Firewall är en integrerad del av Juniper Connected Security-portföljen och skyddar nätverksgränser, datacenternätverk och molnapplikationer. Brandväggarna drivs av operativsystemet Junos och finns tillgängliga både fysiskt och virtuellt. De hanteras alla av Juniper Security Director Cloud, vilket ger en enhetlig hanteringsupplevelse och konsekvent tillämpning av säkerhetspolicyer över hybridnätverket.

Brandväggarna i SRX-serien är branschens mest effektiva mot hot. De erbjuder AI-drivet skydd som exakt förutser intrång, skadlig kod och andra hot och stoppar dem innan de stoppar din verksamhet.

Vill du ha mer information om SRX Firewall?

Kontakta oss om du vill ha mer information om SRX Firewall eller andra säkerhetslösningar från Juniper Networks. Vi är din Juniper Elite Plus Partner.