Arctic Wolf

En SOC-tjänst som kombinerar avancerad teknik med mänsklig expertis.

Om Arctic Wolf

Arctic Wolf levererar en komplett lösning som inkluderar Managed Detection and Response (MDR), Managed Risk och Managed Security Awareness. Arctic Wolfs intelligenta molnbaserade plattform övervakar alla viktiga datakällor och backas upp av 1 600 experter inom säkerhetsverksamhet. Detta ger organisationer ett skräddarsytt och förutsägbart skydd mot cyberhot.

Varför välja en SOC-tjänst från oss

Ett snabbt föränderligt cybersäkerhetslandskap kräver avancerad säkerhetsexpertis. Det är dock få företag som har möjlighet att bygga upp säkerhetsövervakningscenter (SOC) med egna resurser.

En säker SOC-tjänst från nLogic och Arctic Wolf

Genom partnerskapet med Arctic Wolf erbjuder vi strategisk säkerhetsrådgivning med en plattform som bygger på internationell säkerhetsexpertis. SOC-tjänsten levererar värdefullt värde över hela infrastrukturen, vilket gör att vi kan erbjuda 24/7 övervakning av både on-prem och moln, en molnbaserad plattform för incidenthantering, sårbarhetsanalyser, användarutbildning och nära samarbete under hela säkerhetsresan.

Vårt samarbete med ledande teknikpartners och fokus på skräddarsydda leveranser från design till optimering innebär att du får tillgång till allt du behöver under ett och samma tak. Vi levererar kompletta lösningar. Genom erfarenhet och kompetens kan vi utveckla och leverera optimala nätverks-, säkerhets- och datacenterlösningar för din verksamhet.