Nätverk

Nätverk

Produkter

nLogic erbjuder säkra, automatiserade och skalbara nätverkslösningar. Vi bygger ditt nya moderniserade nätverk, optimerat för ditt företags behov. Vi har noggrant utvalda partners och erfarna konsulter med spetskompetens.

Som nätverksleverantör är målet att skapa effektiva nätverkslösningar som ger snabb, säker och pålitlig leverans av röst, video, trådlös åtkomst, såväl som molnbaserade och virtualiserade tjänster.  Hur vi arbetar idag har förändrats från tidigare. Vi arbetar nu var som helst, med alla enheter och helst när som helst. Detta ställer stora krav på en flexibel, förutsägbar och pålitlig nätverksinfrastruktur som bör virtualiseras. 

Vår nätverkskompetens sträcker sig från stora kärnnätverk, som utgör ryggraden på Internet i Sverige, till mindre företagslösningar, baserade på trådlös och trådbunden infrastruktur. Kärnan i allt vi levererar är behovet av att hitta ett enkelt, skalbart och förutsägbart sätt att arbeta tillsammans. nLogic tar ett proaktivt synsätt på nätverk och samarbete. Vi tror på vikten av att utveckla en strategisk arkitektur för att planera för enkel integration av ny teknik. Vi tror också att korrekt övervakning och kapacitetshantering hjälper till att hålla nätverket stabilt.


Några av våra referenser

bonnier-news-referanse-juniper-mist
basefarm-nlogic-referanse-juniper
embark-nlogic-referanse-juniper

 

Nätverkskomponenter

Routing-nlogic-juniper
Switching-nlogic-juniper-
Trådlösa accesspunkter-nlogic-juniper
Metro-carrier-transport-nlogic-infinera
optiska-transceivers-nlogic-smartoptics
Data center interconnect-nlogic-infinera


 


nLogics nätverkspartners

juniper-networks-nlogic-partner
Infinera-nlogic-partner
smartoptics-nlogic-partner