Nätverk

Nätverk

Som nätverksleverantör är målet att skapa effektiva nätverkslösningar som ger snabb, säker och pålitlig leverans av röst, video, trådlös åtkomst, såväl som molnbaserade och virtualiserade tjänster. Våra erfarna nätverkskonsulter hjälper till att uppnå dessa mål.

Hur vi arbetar idag har förändrats från tidigare. Vi arbetar nu var som helst, med alla enheter och helst när som helst. Detta ställer stora krav på en flexibel, förutsägbar och pålitlig nätverksinfrastruktur som bör virtualiseras. Vårt mål är att nätverket ska tillhandahålla snabb, säker och pålitlig anslutning för tjänster som video, trådlösa nätverk, molnbaserade och virtualiserade tjänster och för den ständigt ökande mängden surfplattor och smartphones i branschen.

Vår nätverkskompetens sträcker sig från stora kärnnätverk, som utgör ryggraden på Internet i Sverige, till mindre företagslösningar, baserade på trådlös och trådbunden infrastruktur. Kärnan i allt vi levererar är behovet av att hitta ett enkelt, skalbart och förutsägbart sätt att arbeta tillsammans. Vi använder allt mer tjänster inklusive röst och video, snabbmeddelanden och sociala medier. I dagens värld måste IT-organisationer förse användare med tjänster de vill använda - på de enheterna de vill använda. Det betyder att vi måste kunna leverera en infrastruktur som tar hänsyn till alla program vi använder på olika enheter.

nLogic tar ett proaktivt synsätt på nätverk och samarbete. Vi tror på vikten av att utveckla en strategisk arkitektur för att planera för enkel integration av ny teknik. Vi tror också att korrekt övervakning och kapacitetshantering hjälper till att hålla nätverket stabilt.

 

nLogics partners inom nätverk

 

NY-logo-Juniper

 

2019-Infinera-Logo-Black-RGB-300dpi

 

smartoptics-nlogic-bredbandsnett

 

Mist-Juniper-Logo-2019-g