Lösningsområden

Relaterat

Din kompetenspartner

nLogic är en ledande systemintegrator med fokus på nätverk, datacenter och säkerhetslösningar. nLogic har expertis inom design, implementering och underhåll. Vi levererar till kunder som bygger och utvecklar bredbandsnät, telekomnät och datacenter samt kunder med kritiska nätverk.

Datasenter70x70

Datacenter

nLogic erbjuder effektiva lösningar för datacenternätverk från Juniper Networks - en innovativ tillverkare av nätverksteknologi, med fokus på automatisering, skalbarhet och öppna standarder. nLogic tar ett proaktivt synsätt på nätverk och samarbete.

Network100x90
Nätverk

Som nätverksleverantör är målet att skapa effektiva nätverkslösningar som ger snabb, säker och pålitlig leverans av röst, video, trådlös åtkomst, såväl som molnbaserade och virtualiserade tjänster. Våra erfarna nätverkskonsulter hjälper till att uppnå dessa mål.

Service provider70x70

Service provider

nLogic erbjuder kompletta marknadsanpassade lösningar för Service providers och bredbandsleverantörer. Vår bredbandsarkitektur fokuserar främst på tjänster och lösningar för infrastruktur i core, metro (distribution/aggregering), åtkomst och CPE

Security70x70

Säkerhet

nLogic erbujder nätverkssäkerhet och säkerhetslösningar för serviceleverantörer, företag och datacenterkunder. Vårt mål är att försäkra dig om att nätverkssäkerheten ger tillräckligt skydd för dina tjänster.