Studieresa till Infinera i Lissabon

nLogic bjuder in till en teknisk studietur 4–7 mars 2024, till Infinera’s teknologicenter i Lissabon. Infinera består av tidigare Transmode Systems och Coriant och har utöver en större R&D-hubb i Stockholm ett teknologicenter i Lissabon.

  • Location

    Lissabon

  • Datum

  • Price

    Resa och uppehälle beställs och betalas för av deltagarna

  • Typ

    In-person

Vi bjuder in till en teknisk studieresa 4–7 mars 2024, till Infinera’s teknologicenter i Lissabon. Infinera består av tidigare Transmode Systems och Coriant och har utöver en större R&D-hubb i Stockholm ett teknologicenter i Lissabon. Studieturen fokuserar på att lyfta kompetens inom aktiva optiska transportlösningar (WDM).

Agenda

Praktisk information

Vi kommer att bo på Ibis Lisboa Centro Liberdade. Vi arrangerar gemensam transport mellan Ibis Lisboa Centro Liberdade och Infineras lokaler. Resa och uppehälle beställs och betalas för av deltagarna. När det gäller flyg så finns det många alternativ med TAP, Lufthansa och SAS. Alternativa hotell i samma kvarter: The Vintage Hotel & Spa LisbonLisbon Boutique Hotel – The Vintage 5* Hotel & Spa – Lisbon, Portugal , Altis Prime Hotel in Lisbon Portugal – Lisbon’s Soul eller  Reservar Hotel Eurostars Das Letras em Lisboa

Registrera dig för studieresa

Hampus Näslund