NO | SE

Integritets- och cookiepolicy

Dessa policies gäller när du besöker nlogic.se. nLogic behandlar personuppgifter enligt GDPR.

Här hittar du information om hur nLogic hanterar personuppgifter. Det är VD som ansvarar för behandlingen av personuppgifter.

När du använder webbplatsen nLogic.se lämnar du dataspår och skickar möjligen information om dig själv. Läs informationen nedan för att förstå hur dessa uppgifter används och varför de samlas in.

De svenska operatörerna måste informera om sådan användning genom lagen om elektronisk kommunikation i det så kallade "cookie-avsnittet". I princip är du anonym när du besöker vår webbplats. När du besöker registreras bara din dators domännamn (IP-adress), inte din e-postadress. Informationen används för statistisk mätning och analys för att förbättra webbplatsen. Förutom IP-adresser samlas inte information som innehåller identifierbar personlig information. Till exempel finns det information om vilken webbläsare och vilken version du använder och din Internet-adress (IP-adress). Denna mätning använder ett skript och en cookie från analysverktyget Google Analytics.

Följande information lagras för varje visad sida:

  • vilken sida du tittar på
  • datum och tid
  • vilken webbläsare du använder
  • din IP-adress
  • Cookies / Cookie

Cookies är små textfiler som placeras på din dator när du laddar ner en webbplats, till exempel nlogic.se. Det finns två typer av cookies. En typ är ihållande cookies, som lagras på besökarens dator under lång tid. Den andra typen är "session cookies", detta är en cookie som raderas när du lämnar vår webbplats eller stänger din webbläsare

Följande cookies används på nlogic.se:

Ihållande cookies
Vi använder en cookie för att räkna antalet unika användare på nlogic.se. Detta berättar om nlogic.se har ett litet antal vanliga besökare, eller ett stort antal sällsynta besökare. När du fyller i ett formulär på våra nättsidor för att skicka information till oss, finns en FormCookie kvar på din dator. Denna cookie placeras på din dator så att vi kan kontrollera om du kan skicka meddelandet en eller flera gånger.

Session cookies
Cookies med kontaktformulär: Om du skickar ett meddelande om behandling av personuppgifter, med hjälp av ett elektroniskt kontaktformulär, finns en cookie kvar på din dator. Detta är nödvändigt för att formuläret ska fungera. Informationen delas inte med andra.

Du har rätt att klaga till Datainspektionen om du anser att behandlingen av dina personuppgifter inte är enligt gällande regler.

När du anmäler dig till ett nyhetsbrev
Besökare kan också registrera sig för nLogics nyhetsbrev. Då delar du själv aktivt din information med nLogic. Det är frivilligt att lämna ut denna information. När du registrerar dig för ett nyhetsbrev lagras följande data vanligtvis: namn, e-postadress, IP-adress, tid och plats för registrering, tidszon och e-postleverantör, såväl som annan information som du blir ombedd att ange när du registrerar dig. Du kan när som helst avsluta prenumerationen på nLogics nyhetsbrev. Du kan göra detta genom att klicka på "avsluta prenumerationen" längst ner i e-postmeddelanden från oss, eller genom att skicka ett e-postmeddelande till info@nlogic.se.

NÄR DU ANMÄLAR DIG TILL ETT EVENT
Besökare kan också registrera sig för nLogics olika evenemang och kurser. Då delar du själv aktivt din information med nLogic. Det är frivilligt att lämna ut denna information. När du registrerar dig för ett event lagras följande data vanligtvis: namn, e-postadress, IP-adress, tid och plats för registrering, tidszon och e-postleverantör, såväl som annan information som du blir ombedd att ange när du registrerar dig. Du kan avregistrera evenemanger när som helst genom att skicka ett e-postmeddelande till info@nlogic.se. Informationen du delar med oss ​​när du registrerar dig för ett evenemang kommer att delas med producenterna som deltar som talare vid evenemangen. Utöver det kommer ingen information om dig att delas på något sätt.

RADERA DATA
Du kan när som helst kontakta nLogic och begära att all information om dig tas bort.

SLÅ AV ELLER RADERA COOKIES
Du kan inaktivera användningen av cookies i din webbläsare och / eller ta bort dem. Procedurer varierar beroende på webbläsare, men du kan ta reda på det genom att skriva "radera cookies" + namnet på din webbläsare i Google. Där hittar du också hur du inaktiverar cookies.

SAMTYCKE
Genom att använda dessa webbplatser samtycker du till användning av cookies, enligt beskrivningen ovan.
Genom att registrera dig för vårt nyhetsbrev samtycker du till att vi kan behålla den information du skickar in (till exempel e-postadress och namn) så vi kan skicka regelbundna nyhetsbrev. Denna information delas aldrig med tredje parter, och du kan avsluta prenumerationen när som helst genom att klicka på "avsluta prenumerationen" i något e-postmeddelande från oss. När du registrerar dig för evenemang och kurser med oss, samtycker du till att vi kan dela din kontaktinformation med tillverkarna som deltar som speakers. Utöver det kommer ingen information om dig att delas på något sätt.