Välkommen Stefan!

01. januari 2023 började Stefan Lundbäck som Solution Architect Optical Networks på nLogic. Stefan kommer arbeta i nLogic’s optiska nät/DWDM-team baserad i Stockholm och ansvara för leverans av tjänster i Norden relaterat till vårt erbjudande för optiska nät.

Stefan-nLogic-SE

Det finns ett växande behov för expertkompetens hos våra kunder med optiska transportnät/DWDM inom teknisk utbildning, network management, DWDM design, designverktyg och installation. Här blir Stefan ett starkt tillskott till nLogic att kunna bistå våra kunder.

Stefan har 20 års erfarenhet av teknisk utbildning inom optiska transportnät, inklusive arbetat på Infinera/Transmode Systems AB i mer än 10 år. Många som fått utbildning i samband med installation av ett DWDM-nät har troligtvis träffat just Stefan.

- Jag känner kollegorna i DWDM-teamet sedan tidigare och några från övriga nLogic. Ändå märks det tydligt vilken bra stämning det är på kontoret. Här stortrivs man! Det märker jag även i kontakten med kunderna som uppenbarligen uppskattar vår spetskompetens och vårt engagemang.

Jag ser fram emot att tillsammans med mina kollegor leverera ett helhets-stöd och support till våra kunder som driftar eller installerar transportnätslösningar tillsammans med nLogic. Det skall också bli spännande att jobba med våra kollegor i Norge och Danmark.  

På fritiden har jag som hobby att bygga pilbågar faktiskt. Jag gillar även att med kompisar testa nya resturanger, kan bli lite dyrt men är socialt och värt det tycker jag. 

Välkommen Stefan!