nLogic expanderar till Danmark

20.09.2022 I Pressmeddelande

nLogic Group etablerar sig i Danmark. Etableringen är ett viktigt steg i vår nordiska strategi och kommer att ge våra kunder en starkare närvaro i Norden.

Det är nu 15 år sedan nLogic tog sig an rollen som utmanare, och satsade fullt ut som leverantör av spetskompetens inom datacenter, nätverk och säkerhet i Norge. Sedan dess har det varit en konstant tillväxt i företaget och nLogic ser att det nu är dags att växa ytterligare i Danmark. Med några av de bästa resurserna som redan finns i laget är målet att bygga ett starkt professionellt team i Danmark.

Erlend-Bonesvoll

"Nu är det dags att etablera ett separat företag i Danmark, så att vi kan bli en ännu bättre partner för våra danska kunder. I hjärtat av vår investering ligger spetskompetens, tjänster och ett nära samarbete med utvalda teknikpartners, säger Erlend Bonesvoll, VD för nLogic Group.

nLogic Danmark kommer initialt främst att fokusera på att leverera lösningar från Infinera och Juniper Networks.

esben-nlogic

"Med öppnandet av ett kontor i Danmark kan vi nu ännu bättre ge danska kunder samma fördelar som upplevs i Norge och Sverige. Vårt fokus kommer att vara att ge våra kunder kompetenta, öppna och ärliga råd. Rådgivning där kundens behov står i fokus. Detta görs genom att bygga ett starkt team i Danmark av kompetenta medarbetare, samt att kunna dra nytta av centrala resurser i den nordiska nLogic-organisationen”, säger Esben Dahl-Nielsen, VD nLogic Denmark.

"För oss är spetskompetens inom de lösningar vi levererar högsta prioritet. Vi levererar inte allt till alla, vi har noggrant utvalda samarbetspartners som vi passionerat tror på och som alltid måste besitta den nödvändiga kompetens som kunderna förväntar sig”, fortsätter Bonesvoll.

"Vår marknadsföringsstrategi är att ge kunden upplevelsen av att de har en kompetent och långsiktig partner. Vi ser fram emot att utveckla vår verksamhet på den danska marknaden”, avslutar Erlend Bonesvoll.
 

För frågor kontakta:

Erlend Bonesvoll
E: erlend.bonesvoll@nlogic.no
M: +47 40 61 44 44 

Esben Dahl-Nielsen
E: esben@nlogic.dk
M: +45 20 74 00 66