Aktuellt

Juniper Networks lanserar Mist WAN och nytt interface

Juniper Networks lanserar Mist WAN Assurance Service och Marvis VNA Conversational Interface

Mist AI möjliggör insikt och självdriven nätverksautomation, för att optimera användarupplevelse och minimera IT-kostnader över LAN, WLAN och WAN.

Juniper Networks tillkännagav 29. juli sin fjärde utvidgning av vad de kallar "AI-driven enterprise", där artificiell intelligens kommer att optimera användarupplevelser och möjliggöra proaktiv felsökning i LAN, WLAN och nu också i WAN.

Den nya Juniper Mist WAN Assurance-tjänsten ger ökad automatisering och förbättrad platsinblick, med händelserapporter direkt från klienten till Mist-molnet, för snabb felsökning, avvikelsehantering och proaktiv support.

Dessutom kommer Marvis, Junipers virtuella nätverksassistent som drivs av Mist AI, att byggas ut med ett nytt AIOps-gränssnitt som förvandlar IT-upplevelsen och rapporterar interaktioner i realtid.

"Mist levererade det första AI-drivna nätet för nästan fem år sedan för att tillgodose behovet av självdrivna nätverk som optimerar användarupplevelser och sänker IT-kostnaderna genom automatisering och ökad insikt," säger Sudheer Matta, VP Products på Juniper. "Det som började med trådlöst har snabbt vuxit till att inkludera de första AI-drivna kabeldragna, säkerhets- och nu WAN-lösningarna, med globala kunder som spänner över nästan alla branschsegment”.

 

Tobias-nLogic

 

Har du funderingar? Kontakta oss!
Tobias Carlsson
KAM nLogic
M: +46 (0)70-533 0836
E: tobias.carlsson@nlogic.se