Cloud plumber

Relaterat

Vi kvalitetssäkrar WDM-nät

Efter en lyckosam start för norska systemintegratören nLogics expansion i Sverige, vill vi uppmärksamma fler operatörer och företag, som nyttjar optiska nätlösningar (WDM), att vi har möjlighet att bistå med kvalitetssäkring, design och konsulttjänster.

nLogic är sedan många år etablerat i Norge men tog klivet våren 2020 och etablerade ett dotterbolag i Sverige. nLogic i Sverige fokuserar primärt på nätverkslösningar från Infinera och Juniper Networks - nLogic är en Gold Partner till Infinera, ELITE Partner till Juniper Networks samt partner med Smartoptics.

Det finns många WDM-nät i drift i Sverige hos företag som ökar datakapacitet över fiber mellan sina datahallar, eller stadsnät och operatörer, som i dessa tider snabbt behöver skala upp sitt optiska nätverk för att möta det ökande behovet på bandbredd. Vårt motto som ”cloud plumber” är att hjälpa våra kunder med den bästa lösningen för dig. Vi bistår gärna med att kvalitetssäkra ert existerande optiska nät eller bistå med support för att planera och designa ett nytt. Vi välkomnar en diskussion om hur vi kan bistå med alternativ som drastiskt kan sänka er energiförbrukning för att värna om vår jord. 

Ni kanske är jätteduktiga på routing/switching/säkerhet men när det kommer till ert optiska nät kanske bara behöver lite support och guidning. Med den bredaste kompetensen på Infineralösningar och generellt optiska nätverk i norden, bistår vi er gärna med vår expertis.

Vänligen hör av er om intresse så kan vi ta en introduktion och lyssna på era funderingar på Teams/Zoom.

     
Infinera PartnerPlus Logos - All Variants_Online-RGB_PNG-Transparent-Background_Infinera-PartnerPlus-Gold-Logo-Black-RGB-72dpi