Ett gott slut och förhoppningsvis ett lysande 2021!

Året börjar närma sig sitt slut och vilket år det har varit!

En global pandemi lamslog hela världen i början av året samtidigt som nLogic slog upp portarna på svenska marknaden. Med facit i hand kan vi inte annat än vara väldigt tacksamma och stolta för de första nio månaderna verksamheten varit igång. Vi fick verkligen en ”pangstart” som våra norska kollegor uttrycker det och vi summerar första året med en omsättning på ca 50 miljoner SEK, en imponerande kundlista och feedback från våra kunder att dom värdesätter kompetensen vi tillför kring vår produktportfölj. 

Utsikterna för 2021 är väldigt goda och vi startar upp året med att bli officiell Elite partner till Juniper Networks helt på egna ben (nLogic koncernen är fortsatt Elite Group partner). GOLD Partner-statusen hos Infinera och en partnerrelation med Smartoptics växer sig starkare och förutsättningarna för att utveckla vår affär inom optiska nät växer i rask takt. Under 2021 ligger vårt fokus på tillväxt så vi jobbar aktivt med rekrytering av fler superstars inom Datacenter switching, säkerhet och Wi-Fi. Hör gärna av dig om du känner dig träffad. 

Vi önskar er alla en riktigt God Jul och ett Gott Nytt År och håller tummarna för att vaccinet medför att alla kan återgå till en mer normal vardag igen. Vi längtar efter att få träffa er i person och diskutera hur vi kan utveckla era nätverks- och säkerhetslösningar 2021.